Моята малка работилничка

Последната грешка на черната котка

Posted by in Разкази и подобни

Пианистът откъсна последните тонове от клавишите на четвърта октава, оставяйки ги да се забият в полузаспалия въздух като ледени висулки. Няколко редовни посетители уморено изръкопляскаха, колкото да маркират присъствието си. Всеки, който беше прекарал няколко вечери в сънливата атмосфера на бара, неизменно свикваше с майсторството на пианиста дотолкова, че спираше да му обръща внимание и то се превръщаше в част от обстановката, подобно на поизбелелите пейзажи по стените.

Що така?

Posted by in Разкази и подобни

Много обичам стари градски снимки. На Бургас и не само. Да видиш как е изглеждал един град преди време, да сравниш улиците, да потърсиш днешния градски пейзаж в поизбелелите снимки е нещо много романтично. Затова се ядносвам, че една такава хубава идея е изпълнена с печатни грешки.

0

Да станеш на 30

Posted by in Разкази и подобни

Пост, който написах за блога на Arteka.bg. Както се казва, направо от душата 🙂 Казват, че възрастта била просто едно число, което нищо не значи. И това вероятно е така. Човек не се променя на рождения си ден и на 30 години не си чак толкова по-различен, отколкото на 29. И въпреки това 30-ият ти рожден ден е малко по-различен. Да си на 20 и няколко е чудесно време. Това е времето, в което се изграждаш като личност, това е времето, в което учиш и едновременно започваш да работиш, развиваш…read more

0

© 2012-2019 Моята малка работилничка All Rights Reserved